Mischa Boom

Mischa is de dochter van Wil en Elise Boom, de oprichters van On Y Danse. Zelf opgegroeid boven de dansschool en tussen de danslessen was het geen verrassing dat ze zelf ook zou gaan dansen. Maar ook turnen op landelijk niveau werd een grote passie. Na een vooropleiding dans in Rotterdam bij Codarts besloot ze zich verder te oriënteren op het gebied van trainer/coach binnen het turnen en rondde de PABO af met als specialisme Special Needs in Edcucation. 

 

Nu is Mischa werkzaam op een middelbare school in Ubbergen als zorcoördinator in combinatie met de klassieke, moderne en acrodans lessen bij On Y Danse en Boys Action. Tijdens deze lessen ligt de focus op het aanleren van de bewegingen met als basis de juiste techniek, hierbij is precisie heel belangrijk. Tevens staan de uitdaging in acrobatische bewegingen en samenwerking/partnering centraal. Ook is ze nog freelance choreograaf van vloeroefeningen en ballet binnen het turnen zoals bij haar vaste club De Hazenkamp Nijmegen. 

 

Wil en Elise geven geen lessen meer bij On Y Danse. Wel zijn zij op de achtergrond nog zeer actief met de administratie, organisatie en begeleiding. In de loop van de jaren zal Mischa On Y Danse overnemen van haar ouders.